Тиждень географії

2017-11-17

/Files/images/13_2017r/1_listopad/3/IMG_5263.JPG

Одним із шляхів підвищення інтересу учнів до вивчення географії є проведення предметного тижня. Всі заходи до тижня предмета сприяли розвитку пізнавальної діяльності учнів, екологічному вихованню, формуванню почуття любові до рідного краю, до відчуття причетності кожного учня за сталий розвиток.

Під час його проведення учні збагатили знання, розширили свій кругозір, проявили ініціативу і самостійність. Було організовано і проведено вікторини, розгадування кросвордів, цікаві повідомлення, конкурси малюнків та міні-плакатів.

Форми та методи роботи відповідали рівню розвитку дітей, проводилися в рамках діяльнісного, компетентнісного та особистісно-орієнтованого підходів.

У рамках Тижня географії в школі було проведено Міжнародну природознавчу гру «Геліантус», учасниками якої було 18 учнів. Протягом Тижня для учнів середнього та старшого шкільного віку учителем географії було проведено бесіди «Що робити з сміттям щоб допомогти планеті» – щодо правильного сортування сміття та утилізації побутових батарейок. Одинадцятикласники підготували мультимедійний проект «Енергозбереження у моєму домі»

/Files/images/13_2017r/1_listopad/3/IMG_5258.JPG/Files/images/13_2017r/1_listopad/3/IMG_5260.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 257

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.